Tutor worden?

Tutor worden?

Wil je voor Kairos aan andere leerlingen bijles geven als tutor? Kom dan voor ons werken. Je geeft bijles in één of meerdere vakken waar je goed in bent. Je kan ook studievaardigheid geven, je helpt dan jouw leerlingen met het ontwikkelen van de juiste studievaardigheden voor verschillende vakken. Ook privéhuiswerkbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Je gaat dan met je leerling aan de slag om het huiswerk goed in te plannen en te controleren of het goed gemaakt wordt. 

Waar en wanneer?

De bijlessen vinden plaats op het Camphusianum na het zevende uur, tussen 15.30 en 17.30 uur op maandag tot en met vrijdag of op andere tijden die goed uitkomen voor jou en je leerling. In de schoolvakanties zijn er geen bijlessen. Leerlingen komen voor bijles en privéhuiswerkbegeleiding minstens 8 keer langs en voor studievaardigheid minimaal 10 keer. Je hebt dus de gelegenheid om huiswerk mee te geven. Je geeft aan één leerling tegelijk bijles of privéhuiswerkbegeleiding, bij studievaardigheid zijn het er maximaal 3. Uiteraard mag je aan meerdere leerlingen bijles of privéhuiswerkbegeleiding of aan meerdere groepjes studievaardigheid geven, dat hangt af van hoe vaak jij wilt en kunt werken.

Eisen

Als bij ons bijles komt geven, verwachten we uiteraard dat je goed bent in het vak waarin je bijles wilt geven. Dat betekent dat je hoge cijfers haalt en je docent tevreden is over je kennis en inzicht. We verwachten dat je je in kunt leven in de leerling aan wie je bijles geeft. Hij of zij heeft een probleem met het vak en het is aan jou om uit te zoeken waar dat probleem zit. Vervolgens moet de leerling het vertrouwen hebben dat jij hem of haar kunt helpen. Je bezit dus voldoende sociale vaardigheden om dit voor elkaar te krijgen. Wil je studievaardigheid geven, dan staat voorop dat je heel goed doorziet welke vaardigheden er voor de verschillende vakken nodig zijn om zelfstandig effectief te kunnen studeren.

Beschikbaarheid

We verwachten dat je gedurende het schooljaar voor een aantal uur per week beschikbaar bent, dus ook tijdens drukke periodes. Houd er rekening meer dat je, naast de begeleiding, ook wat tijd kwijt bent aan het voorbereiden van je lessen en het schrijven van een evaluatie voor de ouders. Uiteraard bepalen we je werktijden in overleg met jou, maar we verwachten wel een bepaalde mate van flexibiliteit.

Wat krijg ik ervoor?

Wij betalen je maximaal € 8,00 per uur, inclusief vakantiegeld, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je krijgt van ons een 0-urencontract. Dat betekent dat je geen vaste werktijden hebt, maar wij je flexibel kunnen inzetten. Je hebt de mogelijkheid om maar een paar uur te werken, maar ook om veel bijlessen te geven. Je werkt bij ons op een handige plek, namelijk je eigen school. De werktijden sluiten vaak goed aan op je lessen en je hoeft niet te reizen.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een sollicitatiegesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten? Spreek gerust een van ons aan of neem op een andere manier contact met ons op (zie contact).